Jag har inspirerats av TÄNK OM

TÄNK OM är ett gäng utbildningskonsulter med Hans Renman i spetsen som jobbar hårt och framgångsrikt för att förändra skolan.
Efter att ha lyssnat på Hans, spanat runt och titta på hur de jobbar kan jag säga att jag är både inspirerad och imponerad. Entreprenöriellt lärande stämmer bra in på hur jag tänker runt lärande. Utfrån min erfarenhet som lärare där jag bland annat jobbade med elevföretag så anser jag att detta är ett spår som leder rakt in i framtiden.
TÄNK OM ser människor som utforskare som aktivt söker den kunskap som de behöver för att uppnå sina mål. Genom engagemang, nyfikenhet och kreativitet skapas konkreta erfarenheter som människor hanterar och bearbetar för att kunna sätta in i nya större sammanhang. Lärandet syftar alltså till att ge mening åt det som sker och det som skall ske.
Spännande? Besök TÄNK OM på nätet och låt dig inspireras.

Om johaniskolan

Livet blir det Du gör det till.
Detta inlägg publicerades i Entreprenörskap, Kunskap, Skola, Webbtips. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s