Kåldolmar är gott

I dag bjöds det  på kåldolmar i skolrestaurangen. Jag tycker att maten på skolan är god och gillar att man ibland bjuder på rätter som kanske inte är  så vanliga i dag men som ändå är en del av vår egen matkultur. Jag minns hur min mamma med hjälp av sytråd stod och formade till snygga kåldolmar hemma vid vedspisen.
Maträtten var ingen favorit till en början men jag är tacksam att jag fick chansen att lära känna rätten som jag idag verkligen uppskattar.

Om johaniskolan

Livet blir det Du gör det till.
Detta inlägg publicerades i Skola. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s