Gardinlarmet går

Arbetet med Nya skolan går vidare. Förra veckan genomfördes slutbesiktning och skolan är nu överlämnad till Timrå kommun.
Inredning i form av möbler, hyllor och skåp är beställda och kommer att börja levereras och monteras nästa vecka.
I dag har inredningsgruppen som består av representanter för  Sörbergeskolan och Mariedalsskolan träffats och jobbat med val av gardiner. För att få elevernas synpunkter var även elevrådet representerat. Företaget som ska leverera gardinerna hade tagit fram förslag till gardiner till de olika rummen.  Styrande för valet av textilier har varit att de ska uppfylla brandskyddskraven.
Inredningsgruppen fann att det förslag som presenterades till största delen var bra. Men när vi kom fram till gardiner i klassrummen kom ett nytt förslag från elevrådets representant. Efter lite diskussioner fann gruppen att detta var så intressant att vi tågade iväg i samlad tropp till Nya skolan för att kolla hur förslaget skulle passa in på ort och ställe. Men riktigt så enkelt var det inte.  Fem meter innanför dörrarna blev vi stående som lobotomerade då inbrottslarmet tjöt för full hals. En del justeringar återstår på den punkten….
Efter diverse telefonsamtal kom vi in och kunde konstatera att elevförslaget faktiskt var det bästa förslaget. Vi har kloka elever på skolan tycker jag.

Det här inlägget postades i Kul saker, Nya skolan i Timrå och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.